به گزارش ایسنا، لیلا رضازاده با اشاره به نکات تغذیهای که هنگام سفر باید رعایت کرد، گفت: توصیه میشود هنگام سفر تا حد امکان از غذاهای خانگی استفاده شود و افراد از صرف غذا در رستورانهای نامطمئن خودداری کنند.
وی با بیان اینکه غذایی که در سفر استفاده میشود باید از نوع خشک باشد، افزود: تا حد امکان خورش را برای غذای بین راهی با خود همراه نبرید.
به گفته این کارشناس تغذیه، در صورت اجبار به استفاده از غذاهای رستوران، باید رستورانهای معتبر انتخاب شوند و در رستوران غذاهای پر سس و ادویه سفارش داده نشود، زیرا ممکن است از سس و ادویه به منظور پوشاندن تغییر رنگ و بوی غذا استفاده شده باشد.
رضازاده مصرف ماست کم چرب و آبلیمو و لیموی تازه را در سفر ضروری دانست و ادامه داد: این مواد غذایی دستگاه گوارش را اسیدی کرده و تا حدی میتواند از بروز مسمویت پیشگیری کند.
وی به افراد توصیه کرد حین سفر از مصرف بستنی یا لبنیات غیرپاستورریزه خودداری کنند و تا حد امکان آب معدنی بنوشند و یخ مورد نیاز خود را نیز از مراکز معتبر بخرند.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با اشاره به اینکه افراد هنگام سفر تمایل به مصرف تنقلات دارند، خاطرنشان کرد: بهتر است به جای چیپس و پفک از انواع میوه و سبزی تازه استفاده شود.
رضازاده در خصوص افرادی که هنگام سفر دچار تهوع و سرگیجه میشوند، اظهار کرد: مصرف سمنو و ویتامین B6 برای این افراد مفید است. همچنین توصیه میشود این افراد تا حد امکان از نگاه کردن به بیرون خودداری کنند.
وی معتقد است: خالی نبودن معده نیز در کاهش تهوع و سرگیجه این افراد موثر است.
نظر شما